Escola d'Anglès6 llibres per regalar aquest Nadal

11/12/2019by firstpage0

Quan arriba Desembre, et converteixes en el Grinch o surts al carrer a veure les llums de Nadal? T’agrada fer ninots de neu i llençar-te amb trineu o bé estar a casa amb la llar de foc i una xocolata calenta? Tant si és una cosa com si és una altra, aquí us deixem els...

Quan arriba Desembre, et converteixes en el Grinch o surts al carrer a veure les llums de Nadal? T’agrada fer ninots de neu i llençar-te amb trineu o bé estar a casa amb la llar de foc i una xocolata calenta? Tant si és una cosa com si és una altra, aquí us deixem els nostres 6 contes de Nadal preferits:

.

1. The Snowman de Raymond Briggs

Un clàssic! Tant si ja el coneixes com si encara no, “The Snowman” és un llibre que es gaudeix sempre! Tot i que es tracta d’una adaptació del clàssic curt, aquest llibre manté tota l’essència de la història.  Endinsa’t a descobrir aquesta trepidant aventura d’un noi i el seu amic de neu!

2. How the Grinch Stole Christmas de Dr. Seuss

Aquest és un dels nostres preferits! I es que qui no s’ha sentit identificat alguna vegada amb el Grinch? Aquesta història sobre el veritable significat del Nadal és un clàssic que s’ha de llegar com a mínim una vegada a la vida.

3. The Gift of the Magi de O’Henry

O’Henry és el mestre dels contes, i tal com havia de ser, el seu conte de Nadal és una autèntica obra mestra. Carregat d’humor i bones intencions, O’Henry ens recordarà que l’amor és més important que qualsevol cosa material.

4. The Night Before Christmas de Clement. C Moore

Narrat en vers, aquest conte ens explica tot el que passa la nit de Nadal. Aconseguirà el pare Noel repartir tots els regals a temps?

5. The Polar Express de Chris Van Allsburg

Tot I que la pel·lícula va sortir fa ja més de deu anys, aquest llibre en té uns quants més! Pugem al Polar Express per viure una aventura emocionant la nit abans de Nadal!

6. A Christmas Carol de Charles Dickens

No és nadal sense una visita del fantasma del Nadal passat, o era el Nadal futur? A Mr. Scrooge no li falta pas companyia! Charles Dickens ja fa molts i molts anys que ens recorda que cal ser generós  i que la vida és millor quan tens amb qui compartir-la!

Ja siguis dels que els hi agrada el Nadal com dels que no, segur que no podràs resistir després de llegir aquestes històries.

Tots aquests contes, i molts d’altres, els podeu trobar a la biblioteca de la nostra escola. Això sí, tots en anglès!!descobreix la nostra biblioteca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posa't en Contacte
Carrer Viladomat 94, 08015, Barcelona
935316687
Dilluns - Divendres 10:00 a 14:00 i 16:00 a 20:00 Dissabtes 10:00 a 14:00
Enllaços
Newsletter