https://i1.wp.com/firstpageschool.es/wp-content/uploads/2020/06/IMG_20200626_155554_935-e1593179942362.jpg?fit=1200%2C657&ssl=1

Week 1: Greece Avui acabem la nostra primera setmana de casal i estem molt emocionats! Hem tingut un grup super maco, ple de nens i nenes de totes les edats que han après anglès, han experimentat i s’ho han passat genial! Voleu veure què hem fet? MONDAY El dilluns vam obrir les portes del casal...

Week 1: Greece

Avui acabem la nostra primera setmana de casal i estem molt emocionats!

Hem tingut un grup super maco, ple de nens i nenes de totes les edats que han après anglès, han experimentat i s’ho han passat genial!

Voleu veure què hem fet?

MONDAY

El dilluns vam obrir les portes del casal amb molta emoció i molta precaució. Canviar-nos les sabates, desinfectar-nos les mans.. tot costa més, però val la pena!

 

Així que vam arribar vam fer el mural temàtic, i ens va quedar genial!

 

Durant el primer dia vam fer nous amics, l’Oscar va conèixer la nostra mascota, Rocky the Racoon i es van fer súper amics!

 

 

I vam començar el projecte que ha durat tota la setmana: A Grecian Urn. L‘hem treballada durant tota la setmana i ens ha costat molt! Seguiu llegint per veure com ens ha quedat!

 

També vam trobar temps per anar al parc i fer water games!

 

TUESDAY

El dimarts vam seguir treballant en la nostra urna i vam explicar el mite de Medusa. Sabieu que Medusa no era dolenta? Els nostres alumnes ho saben tot sobre ella!

També vam aprendre sobre els temples i l’antiga Grècia i com que som molt llaminers vam fer un temple grec amb marshmallows!

Have a look!

Greek temple with marshmallows!

I obviament no vam poder resistir la temptació i ens el vam menjar sencer….estava DELICIOUS!!

 

THURSDAY

El dijous vam tornar amb les piles carregades després de Sant Joan i vam seguir treballant els mites, sempre en anglès!

Aquesta vegada vam explicar el mite de Pandora, i com la seva capsa guardava tots els tresors del món i a continuación vam fer OUR OWN VERY OWN PANDORA’S BOX!

 

Cada dia, hem sortit al parc i hem fet moltíssims jocs! Ens hem embrutat, ens hem mullat i ens ho hem passat genial!!

 

FRIDAY

 

I així, la setmana ha passat volant fins arribar a Divendres! Avui ha estat l’últim dia i hem guardat el millor pel final: Olympic Games!

Hem après sobre les olimpiades i com se celebraven a l’antiga grècia. Hem treballat en anglès el vocabulari relacionat amb els jocs i ens hem fet les nostres pròpies medalles d’oreo i llaminadures!

Al parc hem jugat a tots els jocs que ens han preparat i quan hem aconseguit tots els punts, hem rebut les nostres medalles, que ens hem menjat amb molta gana!

Al acabar, hem tornat a l’escola i hem acabat les nostres urnes!!

Do you like them??

Entre contes, jocs, manualitats, sessions de cine, dibuixos per pintar, nous amics i molta música hem acabat la setmana. Hem après molt d’anglès i ens ho hem passat genial!

Ara toca descansar i recarregar piles durant el cap de setmana, perquè dilluns comença la setmana de Hawaii! Tenim moltíssimes sorpreses, convidats especials, experiments i molta música! Serà una setmana molt emocionant!!

Vosaltres, que vindreu alguna setmana? Ens ho podeu dir aquí als comentaris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posa't en Contacte
Carrer Viladomat 94, 08015, Barcelona
935316687
Dilluns - Divendres 10:00 a 14:00 i 16:00 a 20:00 Dissabtes 10:00 a 14:00
Enllaços
Newsletter