Casal anglèsEscola d'AnglèsManualitatsCasal d’Estiu – Week 4: Australia

23/07/2020by firstpage0
https://i2.wp.com/firstpageschool.es/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200703_114213-bb.jpg?fit=1200%2C674&ssl=1

Week 4: Australia   Oh my days, what a week! Aquesta setmana hem fet un viatge llarguíssim fins Austràlia i hem descobert moltíssimes coses! Hem pogut fer experiments, moltes manualitats, alguna festeta i fins i tot activitats de cuina! Voleu descobrir-ho amb nosaltres?   MONDAY   El dilluns vam començar la setmana fent nous amics...

Week 4: Australia

 

Oh my days, what a week! Aquesta setmana hem fet un viatge llarguíssim fins Austràlia i hem descobert moltíssimes coses!

Hem pogut fer experiments, moltes manualitats, alguna festeta i fins i tot activitats de cuina! Voleu descobrir-ho amb nosaltres?

 

MONDAY

 

El dilluns vam començar la setmana fent nous amics i passant-ho genial!

Vam aprendre sobre qui viu a Austràlia, com hi van arribar i qui hi havia abans que arribessin els anglesos!

Sabíeu  que ja hi havia tribus aborígenes vivint a Austràlia fa centenars d’anys? I tenien una cultura molt avançada! Sabien fer armes, tenien art, pintaven coves… I nosaltres ho hem volgut recrear, per això vam fer “dot painting”.

 

 

També vam descobrir que a Austràlia hi ha molts animals únics, no només els cangurs! I vam fer molts jocs per descobrir-los!

 

A la tarda, vam posar-nos creatius i vam decidir fer plastelina natural, o “moonsand” i fins i tot la vam pintar de colors!

 

 

Quin primer dia de setmana més xulo!

 

 

TUESDAY

 

El dimarts va començar fort, i vam seguir parlant de la gent que viu i vivia a Austràlia. Vam aprendre que pintaven en coves, com els íbers aquí! I fins i tot vam fer la nostra propia cova, que vam anar decorant durant la setmana!

 

Al parc, com sempre, vam jugar molt i vam fer-nos encara més amics!!

 

També vam parlar d’un dels animals més perillosos d’Austràlia: la Serp!

Vam descubrir que hi ha molts tipus de serps de molts colors diferents i vam decidir fer la nostra propia serp, però amb un estil més creatiu!

Mireu el resultat de la nostra Rainbow Serpent! És un trencaclosques i una obra d’art a la vegada!

Com cada dia, vam fer una sessió de Storytime a la nostra Library. Ens encanta poder explicar històries en anglès, ja que així anem aprenent vocabulari mentre descobrim nous contes!

 

A la tarda vam decidir tornar al parc a fer jocs i aprofitar que ja no plovia, i ens ho vam passar molt bé! Ens encanta poder jugar en anglès i fer activitats al aire lliure!

 

WEDNESDAY

 

El dimecres vam arribar amb moltes ganes d’aprendre més coses sobre els animals que viuen a Austràlia tant dins com fora de l’aigua!

Vam descobrir que el coral és un animal i que pot ser de molts tamanys i colors! Vam aprendre que quan s’estressen o es moren es tornen blancs, pobres!

I com que ens agraden tant, vam decidir fer una manualitat! Mireu mireu!

Després de fer jocs d’aigua al parc ens va entrar molta gana, així que vam decidir fer un taller de cuina, però en anglès eh! Vam aprendre a dir cut, mix, pour and many more things!

I com que ens han agradat molt els animals, vam decider fer unes galetes de koala delicioses!!

A la tarda vam seguir treballant els koalas i vam fer uns divertidissims titelles! Ens ho vam passar molt bé pintant-los i decorant-los, però encara millor jugant amb ells! Look, look!

 

THURSDAY

 

El dijous va ser un dia carregat de sorpreses! No vam parar de treballar ni un moment!

Vam seguir parlant dels coralls I de la gran barrera de corall d’Austràlia: The Great Barrier Reef. Sabíeu que dins de la gran barrera de corall hi viuen moltes espècies d’animals? Moltíssimes! I algunes són fins i tot fluorescents!

 

Per aquest motiu vam decider fer un taller amb tubs fluorescents. Però coma mb l’experiment volia dir que els haviem de trencar, primer vam fer una festassa de llum i color! Mireu algunes de les fotos que vam fer!

 

Cansats de tant ballar, vam decidir fer un experiment súper divertit! Lampares que brillen a la foscor! I en teniem de tots colors!

 

Mireu els resultats!

A la tarda, després de tant ballar i jugar i experimentar estavem esgotats, així que vam decidir pintar i relaxar-nos.

 

FRIDAY

 

La setmana va passar volant! Què ràpid que ha anat tot! L’últim dia de la setmana el vam dedicar a acabar manualitats que teniem començades de la setmana, a fer jocs i moltes activitats!

Vam aprendre un joc molt divertit:

 

Vam acabar manualitats:

 

I fins i tot vam fer Slime:

 

Però el nostre moment preferit va ser explicar el conte del dia: El Gruffalo!

Ens va agradar tant que vam decidir aprendre la cançó, i la vam cantar de meravella tots junts!

Cliqueu aquí per veure-ho!

Hem passat una setmana molt emocionant, plena d’activitats divertides, experiments d’allò més difícils, festes de llum, contes, molta música i molta diversió!

Ja només ens queden dues setmanes de casal abans de marxar de vacances, però recordeu que al Setembre tornarem amb moltes ganes i energies renovades per les setmanes d’Egypt and Scotland!

 

Ara a concentrar-nos per la setmana de Xina! Quines sorpreses ens esperen? Haurem d’obrir una galeta de la fortuna per descobrir-ho!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posa't en Contacte
Carrer Viladomat 94, 08015, Barcelona
935316687
Dilluns - Divendres 10:00 a 14:00 i 16:00 a 20:00 Dissabtes 10:00 a 14:00
Enllaços
Newsletter