https://i1.wp.com/firstpageschool.es/wp-content/uploads/2020/05/casal-1.jpg?fit=1080%2C1920&ssl=1

Aquesta serà la segona edició dels Casals d’estiu a First Page, però de ben segur que seran molt diferents dels que hem fet amb anterioritat. Tot i que l’escola d’anglès és nova, la nostra directora i els nostres monitors tenen molta experiència fent Casals d’anglès i aquest any hem preparat un casal molt i molt...

Aquesta serà la segona edició dels Casals d’estiu a First Page, però de ben segur que seran molt diferents dels que hem fet amb anterioritat.

Tot i que l’escola d’anglès és nova, la nostra directora i els nostres monitors tenen molta experiència fent Casals d’anglès i aquest any hem preparat un casal molt i molt especial amb moltes activitats per a que els nens puguin aprendre en anglès mentre s’ho passen bé i es retroben amb els amics.

 

Sabem que els nens han estat tancats durant molt de temps i ara tenen ganes de sortir i jugar però també volem que estiguin segurs! Per això hem establert un seguit de normes seguint els consells i restriccions que ha publicat la Generalitat!

 

T’ho expliquem a continuació:
1. Als Casals hi haurà un aforament màxim de 40 nens.

 

Estarem repartits en  grups de 10, amb un monitor per cada deu nens. Totes les activitats, des dels jocs, manualitats al dinar es faran en conjunt amb aquest grup. Intentarem no treballar amb la resta de grups, de manera que si hi hagués un cas puguem aïllar els nens de forma immediata.

 

2. La comunicació entre l’acadèmia i els pares és vital!

 

Cada matí tant nens com monitors s’hauran de prendre la temperatura i estar pendents de possibles símptomes. És molt important informar a l’escola si algun nen o nena presenta símptomes. Si els vostres fills presenten febre o qualsevol altre símptoma, si us plau, no els porteu a l’escola!

 

3. Ens rentarem les mans periòdicament!

 

La higiene és molt important! Ens rentarem les mans molt sovint. A més a més, l’escola disposarà de gel hidroalcohòlic a cada classe per desinfectar-nos sovint.

Intentarem mantenir la distància de seguretat, però quan no sigui possible, com ara a l’hora de fer manualitats, haurem de dur mascareta, que haurem de portar de casa. L’escola tindrà mascaretes extres per si algú se l’oblida, però és molt important portar-la de casa identificada amb el nom.

De la mateixa manera, menjarem amb el nostre grup i evitarem les activitats on haguem d’estar a prop els uns dels altres.

  1. L’escola serà desinfectada cada dia.

Cada tarda, desinfectarem, netejarem i ventilarem l’escola per assegurar-nos que es renova l’aire i reduïm les possibilitats de contagi

5. Farem activitats d’aire lliure

Podrem fer les activitats al aire lliure com anar al parc a jugar i fer jocs d’aigua.

No podrem utilitzar les zones d’espai públic com ara gronxadors etc

6. Restriccions d’inscripció

Per poder apuntar-se al casal els infants no podran haver presentat símptomes ni haver estat en contacte amb ningú que hagi presentat símptomes durant els 14 dies previs a l’inici del casal.

7. Les inscripcions seran flexibles

Les inscripcions del casal seran flexibles i només s’haurà de fer el pagament 15 dies per avançat. Si les circumstàncies actuals ens obliguen a suspendre el casal, es retornarà el 100% de la quota abonada.

 

Recordar que es donarà prioritat a aquells que visquin a prop de l’escola, però s’admetrà alumnes de tot Barcelona.

Segur que ben aviat podem gaudir d’un estiu ple d’aventures in english!

Podeu seguir totes les novetats del casal a la nostra WEB, al perfil d’INSTAGRAM i de FACEBOOK.

 

Tens preguntes sobre el casal? Escriu-nos un comentari o envia’ns un email a school@firstpageschool.es

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posa't en Contacte
Carrer Viladomat 94, 08015, Barcelona
935316687
Dilluns - Divendres 10:00 a 14:00 i 16:00 a 20:00 Dissabtes 10:00 a 14:00
Enllaços
Newsletter