Escola d'AnglèsFirst Page Escola d’Anglès

04/08/2019by firstpage0

Tenim grans notícies: les obres ja han acabat al emplaçament de la nostra nova escola d’anglès, First Page!! Ja estem llestos per començar amb tots vosaltres el curs 2019/20  i fins llavors treballarem per crear un ambient ideal que reflexi la nostra metodologia i valors i aviat podrem arribar a tots vosaltres amb la nostra...

Tenim grans notícies: les obres ja han acabat al emplaçament de la nostra nova escola d’anglès, First Page!! Ja estem llestos per començar amb tots vosaltres el curs 2019/20  i fins llavors treballarem per crear un ambient ideal que reflexi la nostra metodologia i valors i aviat podrem arribar a tots vosaltres amb la nostra festa d’inauguració el dia 7 de Setembre! 

Mentre treballem, us volem posar al dia responent les cinc preguntes més freqüents que ens heu fet fins ara.

 

Què és First Page?

First Page és una escola d’anglès extraescolar tant per nens com per adults. Té una metodologia única creada exclusivament amb el propòsit d’apropar l’aprenentatge en anglès a nens i adults d’una manera innovadora, diferent i original. 

 

 

On és l’escola?

L’escola d’anglès First Page està situada al barri de Sant Antoni, a poques passes del Mercat de Sant Antoni, dins del districte de l’Eixample de Barcelona! Ideal, no? 

 

 

Com és l’escola?

A l’escola tenim quatre aules, de diferents tamanys per poder fer classes en anglès a nens i adults!  A més a més, té un espai comú molt especial per tots els alumnes: la bibilioteca. Allà podem trobar llibres en anglès per a totes les edats i nivells! I a més a més, d’aquí poc s’iniciarà el servei de préstec i també podreu endur-vos els llibres a casa, per gaudir al sofà amb una manteta!

 

Com són les classes?

Les classes de First Page utilitzen la lectura com a fil conductor. Què vol dir això? Vol dir que el curs s’organitza per projectes que van lligats a la lectura que fem a classe, sempre en anglès; això ens permet descobrir nous mons mentre aprenem vocabulari, jocs i fins i tot cançons que van lligades a la temàtica que ens ofereix el llibre! 

Els nens gaudeixen amb llibres de la seva edat mentre aprenen acompanyats dels nous amics que van fent amb cada nou llibre què descobrim! 

Per què la lectura?

“once you learn to read, you will forever be free”   

«un cop sàpigues llegir, seras lliure per sempre més”

 – Frederick Douglass

Aquesta pregunta ens la fan moltíssim! Per què la lectura en anglès? no són massa petits per aprendre a llegir? La resposta és: No!

Poder llegir i escriure ens fa lliures, i aprendre a llegir en la llengua que estem aprenent ens dóna ales per poder volar! First Page utilitza un currículum d’aprenentatge molt semblant al d’escoles de països on l’anglès és la primera llengua. Si aprenem a llegir tenim les claus per poder fer créixer el nostre aprenentatge i per què no hauriem d’oferir això als nostres alumnes? 

 

Us heu quedat amb ganes de saber-ne més? Podeu descobrir molt més a la nostra pàgina web: www.firstpageschool.es o bé escriure’ns a school@firstpageschool.es

I no us perdeu totes les novetats a Instagram i Facebook!

Us esperem a tots a la festa d’inauguració de First Page English School el dissabte 7 de setembre de 10:00 a 14:00

 No us ho perdeu! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posa't en Contacte
Carrer Viladomat 94, 08015, Barcelona
935316687
Dilluns - Divendres 10:00 a 14:00 i 16:00 a 20:00 Dissabtes 10:00 a 14:00
Enllaços
Newsletter