Escola d'AnglèsLanguagesLearningManualitatsManualitats Per Fer a Casa: Under The Sea Mystery Box

08/05/2020by firstpage0
https://i1.wp.com/firstpageschool.es/wp-content/uploads/2020/05/IMG_20200508_190943-scaled-e1588958371825.jpg?fit=1200%2C2136&ssl=1

  Aquests dies es comença a notar la calor, i tots estem pendents de si aquest estiu podrem anar a la platja o no. Però mentre es decideixen les normes per els propers mesos, els nostres fills es mostren impacients per sortir de casa i gaudir de l’estiu. Nosaltres també estem molt impacients per saber...

 

Aquests dies es comença a notar la calor, i tots estem pendents de si aquest estiu podrem anar a la platja o no. Però mentre es decideixen les normes per els propers mesos, els nostres fills es mostren impacients per sortir de casa i gaudir de l’estiu.

Nosaltres també estem molt impacients per saber si ens podrem trobar aquest estiu en el nostre casal, per això hem començat a preparar les manualitats per aquest estiu i volem proposar-vos una per fer amb els petits (i no tant petits de la casa).

 

Under The Sea Mystery Box

 

Aquesta manualitat la farem durant la nostra segona setmana de casal d’estiu, dedicada a Hawaii, però avui la volem compartir amb vosaltres!

Per fer aquesta manualitat necessitareu:

  • Un cartró d’ous
  • Pintura blava (també es pot fer amb colors, retoladors etc.)
  • Purpurina (opcional, però sempre queda bé!)
  • Cartolina blanca i colors
  • Perles d’sticker (es poden trobar a les papereries)
  • Tisores
  • Pega

A l’escola, abans de cada manualitat repassem el material que utilitzarem en anglès i practiquem jugant a un joc. A vegades fem memory, on els nens han de dir el material per ordre, a vegades amaguem el material per una aula i els nens l’han de trobar o també juguem al meu joc preferit, what’s missing? Aquest joc consisteix en fer que tots tanquin els ulls mentre un dels nens amaga una de les coses que tenim sobre la taula. Quan la resta de nens obren els ulls es pregunta what’s missing?  i els nens ho han d’endevinar.

Aquests jocs ajuden a estimular els alumnes, els inclouen en el que està passant i els ensenya a utilitzar el vocabulary adequat en l’entorn de les manualitats. I també s’ho passen bé, clar!

 

Instruccions: 

 

Pas 1

Pinta la caixa d’ous de blau. Això representarà el Fons del mar.

Nosaltres vam haver de fer dues capes, però això va a gustos.

 

Pas 2

Mentre la caixa s’asseca, utilitza la cartolina per dibuixar peixos, corall, algues. Aprofita per pintar-ho i retallar-ho.

 

Pas 3

Utilitza la purpurina i les perles brillants per decorar la caixa. Això li donarà el toc de màgia que necessitem per recrear el Fons del mar.

Pas 4

Enganxa els peixos, algues i tot el que hagis dibuixat.

 

Pas 5

Opcional

Si tens per casa petxines, cargolines o alguna cosa que hagis recollit per la platja, ho pots afegir a la teva caixa! Nosaltres no hem pogut anar a la platja, així que no ho hem afegit, però el mar és molt gran i té molts racons per explorar, segur que cada caixa és única i està plena de tresors!

 

Segur que us ha quedat genial!

Nosaltres farem aquesta manualitat durant el nostre casal d’estiu en anglès, així que si us atreviu, podeu aprofitar per repassar el vocabulari relacionat amb el mar en anglès amb els vostres fills.

Si voleu més informació sobre el casal d’anglès, les dates, la temàtica etc podeu consultar la nostra web clicant AQUÍ

A First Page sempre diem que nosaltres treballem per aprendre en anglès, i no pas aprendre anglès. Per aquest motiu tot el vocabulari que treballem forma part d’un projecte que permet que els nostres alumnes puguin treballar el pensament crític i l’expressió oral mentre descobreixen, experimenten i s’ho passen bé!  Per això el nostre lema és  LEARN IN ENGLISH! 

 

I què tal us ha quedat aquest under the sea craft? Voleu enviar-nos les vostres fotos? Feu ho al email school@firstpageschool.es o a la nostra compta d’instagram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posa't en Contacte
Carrer Viladomat 94, 08015, Barcelona
935316687
Dilluns - Divendres 10:00 a 14:00 i 16:00 a 20:00 Dissabtes 10:00 a 14:00
Enllaços
Newsletter